Kakskaks vee

 

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta artikkeliin: Kakskaks vee

 1. Garo sanoo:

  Hivenen myöhästyneet synttärionnittelut =)Toivottavasti diggailet Fragilesta. Omasta mielestäni siinä on pelillisesti aika paljonkin pielessä, mutta silti se teki itseeni tunnetasolla todella suuren vaikutuksen ja muistelen läpipeluuta haikeudella. Pitkään on ollut mielessä aloittaa toinen läpipeluu, mutta se on näitä pelejä joihin on vaikea tarttua uudestaan, vaikka kuinka haluaisi (ainakin minulle). Pitäisi olla prikulleen oikeanlaiset olosuhteet.

 2. Garo sanoo:

  Dörp, eipäs olleetkaan myöhästyneet. Pistän valvomisen piikkiin.

 3. Teräskäsine sanoo:

  On paskoja ja hyviä peruspelejä, joissa ei ole mitään ihmeelistä.
  Sitten on huippuhyviä jatko-osia kuten vaikkapa Super Mario 3D Land, joista nauttii kovasti, mutta ei ne mitään ihmeelisiä tunteita herätä.
  Sitten on pelejä, jotka omituisuudessaan jakavat mielipiteitä ja joissa on paljonkin asioita pielessä, mutta jotka ovat uniikkeja ja omaperäisiä. Deadly Premonition, Killer7, No More Heroes ja uskoakseni Fragilekin kuuluu näihin peleihin.

  Aion nauttia Fragilesta iltasella saunan jälkeen. Peli on herättänyt itsessäni suurta kiinnostusta juuri tuon mainitsemasi tunteelisuuden vuoksi ja kansi ja ohjekirjanen ovat todella kauniisti kuvitettuja.

  Ja kiitos onnitteluista. Minua ovat tänään ainakin muistaneet yksi tuhma nettisaitti, jonka olin jo unohtanut, mutta se ei minua. 🙂

 4. Susanna sanoo:

  Hyvää syntymäpäivää 😀 Jaa että kauris? Mitä ihmeen luonteenkuvauksia olet lukenut, kun itse olen löytänyt sellaisia joissa sanotaan, että oltaisiin mielikuvituksettomia pervoja. Eli olen myös kauris 😀 Ja nyt odottakaamme 78 vuotta jotta voimme onnitella satavuotiasta.
  Nuo viimepäivien myrskyt on pistänyt läheisen purtsin uuteen uskoon.
  Mutta vielä kerran onnea! Onko muuten tullut jo tietoon sitä helsingin reissua?

  • Teräskäsine sanoo:

   Kiitoksia kiitoksia. Itse olen aina kauriista lukenut heidän olevan työllensä omistautuneita viileitä tyyppejä, jotka peittävät tunteensa ja kunnioittavat perinteitä ja ovat myös hieman vanhoilisia. Toisaalta eiväthän ne kaikki kuvaukset samanlaisia ole, mutta itseni olen useimmista kyllä tunnistanut niin hyvässä kuin pahassa. 😛

   Helsinkiin näyttely on tulossa 28.1.2012. Tarkemmin infoa näyttelystä pistän sitten ajallaan blogiin.

   Ja kiitos vielä onnittelijoille. 🙂

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s