Ajatuksia sun kanssas vaihtaa tahtoisin


Kävin tänään Helsingissä saamassa vastauksia jo vuosia mieltä askarruttaneeseen asiaan. Oli rivakka käynti ja olen iloinen kuinka sujuvasti päivä meni, vaikka aamulla sain juosta neljä kilometriä sateessa ehtiäkseni bussiin.

Kävin taiteilijoiden ”karkkikaupassa” ostamassa maailman ihaninta vesiväripaprua ja käväisin eräässä galleriassa, jossa yksi työ teki minuun todella voimakkaan vaikutuksen. Vau, ensimmäistään kertaa elämässäni vaikutuin jostakin öljyvärimaalauksesta oikein kunnolla.

Ja pallon sain kun Seiska juhlisti Kampin edessä 20-vuotista paskalehti taivaltaan.

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää, Videot. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Ajatuksia sun kanssas vaihtaa tahtoisin

 1. Riitta sanoo:

  Hei pitkästä aikaa, mukavaa katsoa, kuinka tuottelias oletkaan. Tuletko käymään Varkaudessa, kun koulusi päättyy? Ja milloin se päättyykään. Surukseni kuulin, että näyttelysi täällä on vasta vuoden kuluttua toukokuussa. Juttelin esimieheni kanssa ja jos pidät ”luennon” noille tuleville media-assareille koulu maksaa siitä. Palaillaan RiittaK

  • Teräskäsine sanoo:

   Hei sinnekin päin. Lähdemme venäjän reissulle kolmen viikon kuluttua ja näillä näkymin pääsen täältä Kotkasta lähtemään viikolla 17, jolloin kenties ehtisin tulla koululle puhumaan.

   Tässä on niin kamalasti kaikenlaista ohjelmaa ollut ja on tulossa, kun minua pyydettiin vetämään kesällä sarjakuvakurssia Rantasalmella. Minulta on myös tulossa pieni näyttely Kotkaan erääseen galleriaan, jota varten en ole saanut aikaiseksi yhtäkään työtä. Asuntoa Tampereeltakin pitää alkaa tosissaan etsimään, kun syksyllä alkaa AMK-opinnot siellä.

   Yritän todellakin päästä täältä ja otan sinuun sitten lähempänä ajankohtaa yhteyttä. 😉

 2. iwory sanoo:

  Suunnaton uteliaisuus iskee kun toinen puhuu noin salaperäisesti mieltä askarruttavasta asiasta 😀 Muuten kyllä mukava merkintä, puhutteleva.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s