Vesivärit rokkaa


Alunperin pohdin hahmon nimeksi Black Rosea, mutta se olisi ollut liian kliseinen. Violet nimeen päädyin osin Violette Szabon vuoksi, johon tutustuin Velvet Assassinin kautta.

Maailman parasta vesiväripaperia, johon tutustuin Limingassa.


Oli todella miehekäs fiilis askarrella yöllä kymmeniä violettisia ruusunnuppuja. Paperi vähän käpristyi, joten jatkossa muistan aina teipata sen pöytää kiinni.

Alunperin suunnittelin taustalle sarjakuvan, mutta se hävisi tyystin tehtyäni laveerauksen ja muutenkin sen tekeminen olisi ollut liian vaikeaa. Vastaavanlaisen idean toteuttaminen käy photarissa vaikka silmät sidottuna.


Ihana Geena!

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää, Videot. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Vesivärit rokkaa

 1. ketoharju sanoo:

  hannun suusta kuultua: ”ne on ihan huonoja ne kaikki lehtiöpaperit, ei niillä mitään tee”
  mut ei se kyllä ymmärrä brushpeniäkää. ”se on semmone omituine kynä, ei sitä voi hallita mitenkää”

  • Teräskäsine sanoo:

   Halvat paperilehtiset ovat aika onnettomia ja eikä niillä mitään kunnianhimoisia juttuja kannatakaan tehdä. Olen ostanut Kotkasta yhdestä taideliikkeestä erillisinä arkkeina 300g vesiväripaperia ja todennut sen huomattavasti heikommaksi kuin kuin tämän Aquarello-lehtiön. Paperilaatuja on monenlaisia, mutta niin on myös käyttötarkoituksiakin. Itselleni Aquarello on se paras vesvärpapru ikinä.

   Aquarello-lehtiö maksoi Temperassa 47€. Hyvä kun Limingalla sellaisen sai silloin ilmaiseksi, kun teki niitä strippejä siihen Kaleva-lehteen. 🙂

   Ja nyt kun mainitsit brushpenin, niin omani on ollut ilman mustetta käyttämättä ties miten kauan. Olisi pitänyt laittaa joku silloin kakkosnelosessa hommaamaan niitä, niin saisi halvemmalla.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s