Ensimmäinen sarjakuvani

Ensimmäinen sarjakuvani nimi oli Teräskäsine. Piirsin muistaakseni viisi kappaletta ruutupaperiin noin viisi-kymmensivuisia supersankari juttuja, joista ainoastaan tämä kakkososa on tallessa.

Teräskäsine vuodelta 1997


Takakansi

Syy siihen miksi 7-vuotiaana innostuin sarjakuvia piirtämään oli Megaman 2, jonka sisko tai veli oli saanut kavereiltaan lainaa. Jostain syystä Megaman 2 viehätti minua niin paljon, että halusin luoda oman supersankarin, Teräskäsineen. Enpä olisi koskaan uskonut miten merkittävä nimi se tulisikaan olemaan.

Olen varmaan ainut joka tajuaa mitä tässä sarjakuvassa tapahtuu. Siskoni tekstasi sarjakuvan minulle. Pieniä mokia tapahtui usein, kun sanelin hänelle vieressä dialogin, eikä hän aina kirjoittanut kaikkia tekstejä oikeisiin puhekupliin.

En muistele mielelläni kouluaikojen vuoksi lapsuuttani, eikä sarjakuvien piirtäminen ollut minulle vakava asia kuin vasta ylä-asteella. Silti jo viisivuotiaana muistaakseni halusin tulla sarjakuvapiirtäjäksi, vaikken ollut piirtänyt ensimmäistäkään. Näitä varhaisimpiaan töitään katselee liikuttuneissa fiiliksissä, mutta teiniajan vakavalla naamalla tehtyjä fantasiaräpellyksiä en ole kehdannut edelleenkään vilkaista.

Tästä sarjakuvasta saa muuten vastauksen nimeen Teräskäsine. Katsokaapa mitä hahmon käsiä taistelukohtauksissa. 😉

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Ensimmäinen sarjakuvani

  1. Sikki sanoo:

    Tää on ihan mahtava ja liikkis. Tsemppaan sua kyllä eteenpäin, ja mahtavaa että tämä kyseinen nimi tulee näinkin kaukaa.

    – Ruuti

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s