Jätkän mansikka


Tämä sarjakuva tuli tehtyä aikoinaan Limingassa. Pakko myöntää etten kovinkaan panostanut sarjislinjan juttuihin, vaan keskityin kokonaan omiin töihini. Intensiivinen uppoutuminen ja vuoden aikana opitut jutut ja töistä saatu kritiikki kehittivät hurjasti eteen päin. Olin työtiloissa kaikki illat, koska en viihtynyt juurikaan Arvolassa muiden seurassa. Aina ei kyllä Impivaarassakaan rauhaa ollut. Yksin viihtyvälle ihmiselle Limingan Taidekoulu ei välttämättä ole paras paikka, vaikka hyviä tyyppejä koulussa aina onkin paljon.

Kakkosneloseen olin jo valmistautunut, kun luulin sen olevan lokakuun alussa. No, myöhempi ajankohta ei haittaa, vaikka joudunkin lähtemään kesken syysloman sinne. Viime vuonna minulle jäi tapahtumasta todella, todella hyvät fiilikset, joten en mistään hinnasta jätä sitä välistä.

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s