24h 2012

Jos klikkaatte sarjakuvan auki erilliselle ikkunalle huomioikaa ettei koko sarjis näyttäydy kokonaisena pötkönä, vaan se jakaantuu 20 sivun kohdalla. Toivon mukaan tekstit ovat luettavissa, sillä kontrastin säätäminen vaikuttaa kuvissa kaikkeen.

Rupesin aamulla leikkimään kakkosnelosellani. 🙂

Olin aika rempseällä tuulella Limingalla ja täytyy sanoa, etten muista milloinka olisin viimeksi nauranut näin paljon. Aloitin tuon sarjakuvan järkyttävän yksityiskohtaisesti, koska oletin, ettei pelkkä tussaus veisi niin paljon aikaa. Löin homman heti läskiksi ja lopulta aloin pitämään hoppua. Koko viikonloppu meni valvoessa ja sarjakuvan tekemiseen vierähti aikaa 18 tuntia. Hauskaa oli piirtää ja keksiä pervoja juttuja tähän. Olen edelleen aika sekaisin, jonka moni varmasti saattoi nähdä minussa tänään koululla. 😀

 

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: 24h 2012

 1. Kimmo sanoo:

  Todellakin oli rempseä tunnelma, etenkin sarjistas lukiessa! XD Hieno viikonloppu takana, näkyillään ensi kerralla vaikkapa sitten Tampereella!

  • Teräskäsine sanoo:

   Kimmo kommentoimassa täällä?! 😛

   Koululla on tullut muille hehkutettua Liminkaa aika tavalla nämä päivät, sillä hyvä fiilis ei hevillä lähde. En varsinaisesti kokenut Liminkaan mennessä sellaista kotoista fiilistä kuin viime vuonna, mutta kokonaisuutena tapahtuma oli muistorikkaampi.

   Ja ilmoittele tosiaan jos Tampereelle joku päivä eksyt. Olet tervetullut punaiseen huoneeseeni. 😉

 2. Sikki sanoo:

  En tiiä jotenkin tosta piirto tyylistä tuli vanhat sarjakuvat mielee.. Liekö johtu myös paperista. Semmoset masit ja kipparikallet alko pyörii päässä, mutta hyvähän toi oli. Hauska toi näkökulma aiheesta, plus se orava oli huippu. 18h tunnissa tehdyksi kokonaisuudeksi aika bueno.

  Mikä oli toi matsku mihin piirsit ton? 🙂

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s