Ikuinen rakkaus

NES
NES ostettiin alun perin veljelleni, joka halusi itselleen tietokoneen. Mustan pörssin myyjän mielestä tietokone oli tuolloin alle 10-vuotiaalle veljelleni liian monimutkainen härpäke, joten hän ehdotti vanhemmilleni, että pojalle kannattaisi ennemmin hankkia Nintendo 8-bittinen. Vanhempani muistelevat nykyisin kyynelsilmin aikaa, jolloin veljeni ja siskoni tappelivat vuorostaan pelata Mariota.

NES on ollut meidän taloudessamme kauemmin kuin minä ja edelleen se toimii ja tuo iloa. Eivät vanhempani varmasti silloin taannoin osanneet arvata kuinka merkittävä hankinta tuo harmaa laatikko olikaan, joka vaikutti suuresti omaan luovuuteeni. On juuri Nintendon syytä, että minusta tuli tälläinen outojen ideoiden mies, josta kukaan ei ota selvää. 🙂

Meillä on kaiken kaikkiaan tasan 40 NES-peliä, joista 35% on ostettu siskolleni ja veljelleni. Olen lisänyt pelien alle myös arvosanan, jotta listausta olisi kiintoisampi selata. Punaisella värillä värjätty arvosana meinaa tietenkin hälyttävän paskaa peliä ja keltaisella kastetut ajattomia klassikoita, joihin liittyy paljon rakkaita muistoja. Ilman Nintendoa lapsuudessani olisi todella vähän mitään mukavaa muisteltavaa.

NES-pelit

Näiden lisäksi olen toki pelanut muitakin pelejä ja uusia tulee edelleen silloin tällöin hommattua. Tällä hetkellä metsästän ekaa Metroidia, Mega Man 2:sta ja River City Ransomia.

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Ikuinen rakkaus

 1. Henkka sanoo:

  Swords & Serpents 1/10 ja Blue Shadow 5/10 ;_; Vääryyttä! Muuta hälyttävää ei listasta löytynyt. Ilmeisesti TMNT 2 ei ole tuttu tapaus..? Kannattaa ehdottomasti se hommailla myös.

  • Teräskäsine sanoo:

   Tiesin ettei kaikkia miellytä listauksieni arviot. 🙂

   Sword & Serpents on varmaan maailman vaikein ja puuduttavin peli, jossa on kaiken lisäksi helvetin pitkät salasanat. En pystynyt pelaamaan ekaa tasoa pidemmälle.

   Blue Shadow on pieni klassikko, mutta muuten mielestäni varsin ankeahko tasohyppely.

   Ja muita Turtlesseja en ole pelanut. Paljon olen kuulut hyvää jatko-osasta.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s