Logoja

Laitan tänne edelliseen postaukseen liittyen logoja, joita ehdotin tiedotuslehteen. Blogini päivitystiheys on hiljentynyt oman yksityisnäyttelyn kiireiden vuoksi merkittävästi, joten siitä syystä sarjakuvia ei ole tänne lähiaikoina tiedossa.
Keltavalkea kopio

Tämä logo on selvä raakile, jota en edes lähettänyt yhteyshenkilölleni. Luovuin tuuliviirimäisestä ideasta nopeasti.kuha neliötausta kopioKuhankeittäjä toimii tässäkin logossa. Realistinen, mutta liian yksityiskohtainen käyntikortteihin tai yleensä pieneen kokoon esitettäväksi. Itse olen tähän logoon muuten oikein tyytyväinen.Kuovi lentää kopioOma ehdotukseni logon linnuksi oli kuovi, jota Etelä-Savossa esiintyy runsaasti. Alla oleva maapläntti esittää Etelä-Savon maakuntaa.Kuovi lento kopioSama kuva, mutta ilman kirjettä. Näiden logojen kohdalla myöhemmin tuli mieleen, että sopisivat paremmin jonkin metsästysseuran rintanappeihin. 🙂logo kuriiri 2 w kopio
Myös ihmishahmoa ehdotin. Näytti kuulemma liikaa pirulta.
Logo 2Aivan alunperin tein logotekstin, jota ei kuitenkaan tiedotuslehteen haettu. Olin hieman pettynyt, sillä pidän todella paljon tästä. Tulen varmaan tulevaisuudessa toteuttamaan jonkin logotekstin vastaavalla tavalla.

Näiden työstäminen oli aika rassaavaa puuhaa. Onneksi homma on ohitse ja lopulliseen logoon molemmat osapuolet tyytyväisiä.

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Logoja

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s