Riisikuuri mielen virkistykseksi

Paasto
Päätin aloittaa viikon kestävän riisikuurin, joka on eräänlainen paasto. Lueskelin paljon vedellä paastoamisesta, mutta siinä ei loppujen lopuksi ole paljoa mitään järkeä, jollei halua pelkästään kuihduttaa elimistöään.

Törmäsin netissä riisikuuriin, jonka aikana nautitaan myös kiinteää ruokaa. Riisikuurissa juomina nautitaan vettä (johon voi sekoittaa Molkosania) ja Biottan porkkanamehua, jota löytyi yllättäen Prismasta. Kuurin aikana syödään täysjyväriisiä ja omenia. Itse päätin myös nauttia banaaneja kuurin aikana. Ostin suolen toiminnan edistämiseksi pellavansiemeniä, joilla on myös muita terveysvaikutuksia.

En aio laihduttaa tai hooceilla tällä kuurilla, vaan kokeilla vaikuttaako paasto kehon ja ennen kaikkea mielen vireyteen. Olen ollut varsin tympääntynyt pidemmän ajan ja täyttänyt päätäni liikaa vihaisilla ajatuksilla. Tekisi mieli uudistua ja kokea sellainen kevyt olo. Olen lukenut viime aikoina myös paranormaaleista kyvyistä ja yrittänyt hyödyntää unia oppiakseni uusia taitoja ja löytää mielenkiintoisia ulottuvuuksia luovaan työskentelyyn.

Tälläisiä asioita olen pohtinut koko kesän. En ole varsinaisesti mitenkään väsynyt tai allapäin, vain jotenkin tympääntynyt siihen ettei mikään yllätä. Olen miettinyt kuolemaa viime vuosina runsaasti ja keksinyt mikä (negatiivinen)ajatus tulee mahdollisesti ensimmäisenä ihmiselle kuolessaan mieleen. En halua että tuo sama ajatus tulisi minulle sinä hetkenä.

Katsotaan miten kuuri vaikuttaa minuun. Aloitin siis tänään 28.7. ja päätän kuurin ensi viikolla 4.8. Kirjoitan kokemuksistani tänne kuurin päätyttyä. Katsotaan lätkäisenkö sille Joni suosittelee -leiman. 😛

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s