Aikuisen naisen matkassa

eka

toinen

kolmas

neljäs
viides

6

Minulla on ollut aivan mahtava viikko. En halunnut tuhlata ylimääräistä lomaviikkoani kämpällä makailemiseen, joten olen joka päivä pyörinyt vähän kaikki alla ja ollut myös epänormaalin sosiaalinen. Olen viime aikoina jäänyt täysin koukkuun yöllä kävelemiseen enkä nykyisin pimeän tullessa meinaa mitenkään pysyä asunnollani. Joskus vuosia sitten pelotti kaupungilla yöllä pyöriminen aika tavallakin, joten vähän ihmetyttää tämmöinen.

Mennyt kesä ja etenkin tämä omituisen aktiivinen viikko ovat jotenkin muuttaneet minua. Tulee nyt tehtyä tosi paljon juttuja ihan ex temporena, josta syystä elämä onkin muuttunut varsin kiinnostavaksi. 🙂

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää, Romantiikka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

11 vastausta artikkeliin: Aikuisen naisen matkassa

 1. Screenwalker sanoo:

  Animoitu sarjakuvahan toimii yllättävän näppärästi. En ole ennen nähnyt näiden kahden median yhdistämistä-

 2. Antti sanoo:

  Hienoa oli nähdä animoitu sarjakuva. Oonkin pitkään ihmetellyt, miksi kukaan ei tee tällaisia. Parhaiten minusta toimivat pienet elee, kuten noi silmien liikkeet. Tuo sade vähän joka ruudussa toi minusta hieman liikaa jo liikettä ruudulle. Tee lisää!
  Ja sarjakuvan juoni oli hieno.

 3. keijjo sanoo:

  Ekassa häiritsi että auto ”liikkuu” mut tolpat pysyy. Ehkä se on liikkuvan näköisellä ympäristöllä.

 4. Ninzo sanoo:

  Mukavasti sarjikseen tuo lisäeloa animoidut elementit. Ei ole niksi mikään uusin, mutta näyttää hyvältä. Lisäksi hyvä tunnelma ja tarvittu lisäripaus sosiaalipornoa päivääni. :p
  Viiksetkin oli aika mitä helvettiä kun ne videolta ekaa kertaa näin, mut en sit sanonut mitään. Oma asias kui kuontaloas huollat, eikä koskaan voi tietää kuka viiksistäkin tykkää jos ne vaan kasvattaa. 😉

  • Teräskäsine sanoo:

   Kiitos. Onpas hurjasti kommentteja täällä. 🙂

   Aika työllästä tämmöisen sarjiksen teko, sillä animoin kerralla kokonaisen sivun. Ekassa ruudussa olisin voinut pistää taustankin liikkumaan, mutta se osoittautui vähän turhankin työlääksi. Ensi kerralla sitten.

   Mistä videolta näit muuten viikset ekaa kertaa, Ninzo? Koko kesä on karvaa pärstään kasvatettu, mutta ongelma on se, että meikäläisen naamakarva on ihon väristä. Ilahduttaa kovasti kun joku huomaa jotain muutosta naamataulussani.

   PS. Ja ei näitä ole vielä vittuun päästy ajamaan. 😦

   • Ninzo sanoo:

    Öhöhö 😀
    Oli toi teidän burning man jossa pääs kyllin lähelle sun pärstää kameran kautta että tuli siinä vaiheessa viimeistään tajuttua ylähuulen karvoitus.

    Oon muuten tulossa tampereelle Traconiin 14-15.9 jos kinostaa tulla moikkaamaan niin samoile tampere talon pihamaalle. Voin ehkä olla että rtoan taidekujapöydältäni hetkeksi. :p

 5. Garo sanoo:

  Kivaa jälkeä, vaikka framet vaihtuvat ainakin omaan silmääni turhan hitaasti. Ainakin sade olisi saanut liikkua nopeammin. Nuo rattia näpyttelevät sormet ovat lempparini =)

  • Teräskäsine sanoo:

   Jostain syystä en pystynyt omalla Photarillani vaikuttamaan framejen nopeuteen? 😦 On tämä Elements sen verta köykäinen, että rajoittaa joidenkin juttujen tekoa.

   Sadepisaroiden animointi on siitä helppoa ettei niissä ole ääriviivoja toisin kuin auton rattia naputtelevissa sormissa, jotka täytyi piirtää erikseen. Ensin meinasin animoida hahmojen hiuksetkin, mutta se meni sellaiseksi säätämiseksi, että piti luopua ajatuksesta.

   Kuitenkin olen oppinut hurjasti, joten seuraava animoitu sarjis tulee olemaan hienompi! 😉

 6. Kimmo sanoo:

  Hyvä, mielenkiintoinen toteutus, miellyttää silmää. Perustuneeko jollain tasoa tositapahtumiin?

 7. Tero sanoo:

  Terveiset Lapenskista! Hieno animointi sarjakuvalle, sie osaat:) Huomasin Youtubesta musiikkivideoita etsiessäni lyriikkavideoiden esilletulon, joilla saadaan laulun sanat kerrankin synkkaan sanojen kanssa. Voisiko jotain tämäntyyppistä saada järkevästi mukaan sarjakuvaformaattiin?

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s