Vuosi 2014

Tänä vuonna minulla riittää ohjelmaa erikoisten juttujen kanssa, josta syystä blogi ei tule sarjiksilla päivittymään niin ahkerasti enää. Alla pieniä esittelyjä tulevista projekteistani.

Saturaatio

Saturaatiota kuvasin viime syksynä koulua varten, mutta sääolosuhteiden vuoksi minun oli luovuttava siitä. Tästä videoteoksesta puuttuu vielä muutama kohtaus, joiden kuvaaminen on mahdollista keväämmällä. Jos oikein innostun, saatan ehkä kuvata kaikki otokset uudestaan.

 

 

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Vuosi 2014

 1. Garo sanoo:

  Harmi aina jos tehty työ osoittautuu tarpeettomaksi, mutta toivottavasti nyt saat sarjiksestasi entistä paremman. Itselleni tuommoinen radikaalimpi muutos on usein jopa antanut uutta intoa kyseiseen projektiin. Jännään täällä kumpi ilmestyy ensin: Half Life 3 vai Sokeat Lesbot =)

  • Teräskäsine sanoo:

   ”Jännään täällä kumpi ilmestyy ensin: Half Life 3 vai Sokeat Lesbot =)”

   Erittäin hyvä kysymys, johon en osaa heittää mitään mukamas nokkelaa. 😛

   Tosin eikös Half Life 3:een liittyviä verkko domaineja rekisteröity jokin aika sitten?

 2. Screenwalker sanoo:

  Terveppä taas!
  Karu on taiteilijan polku, kun joutuu leijonanosan työstään hylkäämään -toisaalta, itsekin sarjiskäsikirjoitusta väsäävänä olen verta vuotavin sydänsuonin joutunut jättämään pois kiehtovaa ja hyvää matskua yksinkertaistamistarpeen vuoksi (ja siksi, ettei taito aina ensikertalaisella riitä Alan Moore-tasoiseen tarinointiin.)
  Mutta tsemppiä vuodelle 2014!

  • Teräskäsine sanoo:

   Etenkin videoteoksia tehdessä joutuu aina hylkäämään hyvää matskua, joka on hyvin raadollista. Jos jotain olen oppinut isoista projekteista, niin sen, ettei määrä todellakaan korvaa laatua. Vaikka minun tekisi mieli julkaista 200 sivuinen eepos, niin toimivuuden kannalta loppujen lopuksi on hyvä karsia pois kaikki turhat romppeet. Muuten käy kuten Hobitti-leffoille. 🙂

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s