Logoja ja menuja

Sain tehtäväkseni suunnitella Zombie Kill of the Week -peliä varten logoa ja valikoita. Logoja olen tehnyt ennenkin, mutta valikoita en koskaan. Alla erilaisia versioita, jotka saattavat vielä mahdollisesti muuttua.

Kylttilogo esikatselu

Valkoinen JPG
Tästä tuli vähän turhankin raju, mutta aina kaikkea voi kokeilla. 🙂
verinen JPG

Valikko Esikatselu

Ensimmäinen menu JPG

Toinen menu JPG

Kyseisestä pelistä löytyy lisää täältä:
https://www.facebook.com/StillrunningGame
________________________________________________________________________
Muita asioita elämästä.

Lähetin tuossa viikko sitten viestiä vanhalle opettajalleni Repin-instituuttiin, jonne huomaan aika ajoin kaipaavani. Jokaiseen suomen kouluun pitäisi ottaa venäläinen kuri. Eihän se tietenkään pullamössöille kävisi, mutta näin voitaisiin jo heti ensimmäisten kuukausien jälkeen antaa vahvimpien jatkaa. Julmaa, mutta toimivaa. 😛

Hiihtoloma sujuu kotosalla oudon taideprojektin parissa, jonka julkistan kesäkuussa. Tiistaina luennoin Varkaudessa ja torstaina olen Savonlinnassa järjestämässä REMP-RANTA R.Y.:n jäsenten kanssa taidenäyttelyä, jossa minulta on pari työtä esillä. Odotan kesäkuuta pelonsekaisin tuntein, sillä minulla on kaksi erittäin tärkeää projektia saatettava silloin valmiiksi. Saan myös kesäkuussa tietää pääsenkö vaihto-opiskelemaan maailmalle.

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Logoja ja menuja

 1. keijjo sanoo:

  ”Eihän se tietenkään pullamössöille kävisi”
  Mutta taide on juuri herkkien ihmisten alue: herkät ja hauraat luisuvat taiteeseen, taiteellinen ilmaisu edellyttää patologistakin herkkyyttä. Vahvuus rakentuu kuorista, jotka estävät vastaanottamisen ja kipeän prosessoinnin. Kun sitten heikot oireilevat, viettävät viikkokausia sairaina, he eivät ilman opettajan joustavuutta pysy siinä ainoassa toimessa, johon heidän kapasiteettinsa riittää, taiteessa. Vahvat taiteilijat ovat kuin insinöörejä, teknisesti virtuooseja mutta turtia.

  • Teräskäsine sanoo:

   Taiteen opiskelussa kyse on enemmän mielestäni kokemusten hankkimisesta ja suhteiden luomisesta kuin itse tekniikan taitamisesta. Kuitenkaan oppilaitokset eivät useinkaan anna riittävästi eväitä näihin asioihin, jos mielii alalla menestyä.

   Pitää tietenkin muistaa se etteivät kaikki opiskele alaa sillä tavalla vakavasti, että tavoite olisi päästä taiteella käsiksi isoihin asioihin. Itsekään en tähän varsinaisesti tähtää, mutta olisi myös tuhlausta jäädä korpeen omaksi iloksi maalailemaan.

   Tekninen suorittaminen ja herkkyys voivat kulkea käsikädessä. Uskottavuus on toinen asia, jota kenenkään ei pitäisi miettiä ollenkaan. Itse olen pohjimmiltani se sama herkkä maalaispoika Savosta, vaikka haluan antaa myös mielelläni kuvaa insinöörimäisestä suorittajasta. Itselleni on tuonut suurta helpotusta olla rehellisesti itselleen siitä mitä on ja mitä haluaa olla. Se on vapautta, joka antaa työskentelyyn mieltä ja koko tekijän olemukselle puhtia.

 2. Playerz sanoo:

  Kyllä tuo viimeinen logo oli aika hyvä. Pieni rajuus on vain hyväksi. Ja by the way Joni, uusi foorumi on perustettu, eli sinne siis.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s