Studiossa

Reivinen kuvaa

Kävin ottamassa itsestäni muotokuvan Valokuvaamo KLIK-studiossa. Vuoden kuvaajana palkittu Sami Reivinen kuvasi minua, ja täytyy sanoa, että jokainen otos oli hämmentävän hienoa katseltavaa. Annan kuvan kehystettynä vanhemmilleni, sillä minusta ei ole kotona mitään ylioppilas- tai hääkuvia seinillä kuten sisarruksistani.

Kauneushoitolassa oli taas ihan hauskaa käydä, vaikka aistin meikkaajan olleen vähän jännittynyt, koska hän oli viimeksi meikannut miehen yli 10 vuotta sitten. Mutta olinpahan kauneushoitolan naisille mielenkiintoinen asiakas, joka toi vaihtelua työpäivään. Kauneushoitolasta lähdin ensiksi taidekauppaan ostamaan palettia ja pensseliä, koska halusin saada kuvaan jotain vinkkiä siitä minkä alan ihminen olen. Kuvauksissa olin vähän arasteleva ja suonenveto meinasi tulla jalkaani, kun piti poseerata hankalassa asennossa korkokengät jalassa.

Vanhemmat lähtevät tänään päivän mittaiselle risteilylle, joten olen lomittajan apulaisena navetassa. Olen ollut viime aikoina Savonlinnassa useiden näyttelyiden avajaisissa sekä käynyt katsomassa Mister Lordin taidenäyttelyn, joka oli vaikuttava. Olen vielä pari päivää nauttimassa maalaiselämästä Rantasalmella, torstaina matkustan jo takaisin Tampereelle.

Aloitin muuten eilen piirtämään uutta sarjakuvaa! 😉 Seurailkaa blogia!

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s