Goodbye Finland

Savonlinnan maakuntamuseoon on syksyn ajan käynnissä teoshaku, jota varten olen maalannut muutaman akvarellin. On aika epätodennäköistä päästä näyttelyyn mukaan, koska teosehdotuksia tulee kymmeniltä hyvin nimekkäiltäkin taiteilijoilta.

_MG_0996

_MG_0997

Ja tosiaan, meikäläinen lähtee keskiviikkona Englantiin opiskelemaan taidetta vuodeksi. Olen suunnitellut vaihto-opiskelemaan lähtemistä jo pari vuotta rohkeutta samalla keräten. Koko ajan on pitänyt itseään stempata, sillä en ole koskaan ollut yksin ulkomailla ja edes ikinä lentänyt! Surkea kielitaito huolettaa eniten, mutta enköhän minä selviä!

london_476x300

Asuntoa koulu ei pystynyt järjestämään josta syystä päädyin ottamaan selvää vaihtareita majoittavista sijaisperheistä. Minulla kävi säkä, sillä löysin oikein mukavalta vaikuttavan nelihenkisen perheen, jossa asuminen tulee moninverroin edullisemmaksi kuin koulun kampuksella.

Jännittää todella paljon, mutta todellisuudessa vanhempiani ja sisarruksiani jännittää vielä enemmän. Koti-ikävä varmasti iskee jossain vaiheessa, mutta luulen tuon 9 kuukautta menevän nopeasti.

Vaihto-opiskelujeni vuoksi blogi menee pienelle tauolle. Yritän keskittyä vaihdossa uusiin sarjakuvaprojekteihini ja mahdollisesti pitää sarjakuvapäiväkirjaa siellä olostani. Otan tämän vaihto-opiskeluvuoden seikkailuna, joka varmasti tulee kehittämään minua ihmisenä suuresti. 🙂

SE ON MORO NY!!!
Kuva 1

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s