Ennen lähtöä

En ole aikoihin kokenut tälläistä jännitystä. Naisena esiintyminen avajaisissa tai maailman kauneimman tytön pyytäminen ulos ovat pikkujuttuja verrattuna yksin vaihtoon lähtemiselle. 20:50 lähtee juna Pieksämäeltä ja saavun Helsinki-Vantaan lentoasemalle 01:30. Lähtöselvittelyyn pitää olla valmiina aamukuudelta, joten seuraavana yönä tuskin nukun silmällistäkään. Lontooseen saavun klo. 08:00 paikallista aikaa, josta sitten pitäisi bussilla osata matkustaa Readingiin.

_MG_1007

Sijaisperheeni oli muuten luullut minua tytöksi etunimeni perusteella. Toki voisin naiseksi pukeutua, mutta siinä vaiheessa taitaisin jäädä vaille asuinsijaa. Vähän huvitti tuo sekaannus.

Täytyy myöntää, että polveni ovat tutisseet jännityksestä. Jännitys on kuitenkin hyvä asia, sillä se kertoo, että asia on minulle tärkeä. Pahinta elämää olisi juuttua tympeyteen ja huomata ettei mikään tunnu missään.

Vähän jää harmittamaan muutamien pelien kesken jääminen. Deus Exää olen hakannut Wii U:lla kuin hullu viime päivät, mutta en ole ehtinyt pelaamaan sitä kuin puoleenväliin asti. Mass Effectit päätin suosiolla jättää ensi vuoteen. Palattuani varmasti ymmärrän tuon trilogian juonesta paljon enemmän. Splinter Cell tuli ostettua jo keväällä, mutta jäi sekin kiireiden vuoksi kesken.
_MG_1019

Vielä pari tuntia jäljellä ennen kuin vanhemmat tulevat navetalta ja vievät minut juna-asemalle. Varmaan kamalaa pillitystä tulee olemaan lähtö, kun nyt nuorimmainen lähtee vuodeksi maailmalle. Pitää pysyä lujana, etten ala itsekin parkumaan asemalla. 🙂

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s