Hyvää joulua!

Ladies and gentlemen…
arnold21

Hyvää joulua kaikille täältä Lontoon Merimieskirkosta! Olen ollut nyt kolme kuukautta vaihto-opiskelijana University of Readingissa. En ole yliopistolla vielä muita suomalaisia kohdannut, joka on oikeastaan vaan hyvä juttu. Näihin kuukausiin on mahtunut paljon hyviä, kuten myös vaikeitakin hetkiä, mutta ei onneksi huonoja.

Blogi on kokenut pienen muutoksen taustaväriä ja otsaketta myöten. Sisältö tulee jatkossa keskittymään enemmän sarjakuviin ja muiden taideprojektieni esittämiseen. Olen piirtänyt kolmen kuukauden aikana paljon varastoon, joten päivityksiä on tiedossa useammin.

Majoittauduin kolmeksi päiväksi Merimieskirkkoon, jossa on ollut outoa kuulla omaa äidinkieltään. Lontoo on todella kaunis paikka, mutta joulutunnelmaa ei ole lumen puutteen vuoksi nimeksikään. Joululoma kestää minulla huikeat neljä viikkoa, joten tappoaikaa on hirmuisesti. Lontoo on tullut sen verran tutuksi, että uskallan lähteä hyvin ilman karttaa pyörimään kaupungille.

Perhettä olen ikävöinnyt, mutta tiedän heidän ikävöineen minua tuplasti enemmän. Viimeiset puolivuotta menee varmasti hujauksessa. Rauhaa ja kaunista luontoa olen eniten jäänyt Suomesta kaipailemaan. Tämä ihmisvilinä on välillä ollut rankkaa tälläiselle maalaistollikalle. Vaikka edelleen oma kielitaito tuottaa ongelmia, niin pääasia on aina puhua jotain kuin jäädä täysin tuppisuuksi. Mitään pahempia väärinkäsityksiä ei ole onneksi syntynyt. Huumori auttaa paljon joka tilanteessa.

Pian meikäläinen kärsii ekaa kertaa ikäkriisistä, kun täytän sunnuntaina hulppeat 25 vuotta! Sitä ollaan pian lähempänä viittäkymmentä ikävuotta kuin omaa syntymää. Hui perkele!

Pienempi
Hyvää ja rauhallista joulua kaikille! 

Mainokset

Tietoja Teräskäsine

28-vuotias kuvataiteilija, joka tykkää myös piirrellä sarjakuvia. Fanitan Nintendoa, pidän elokuvista ja olen liha- ja suklaansyöjäö. Tilauspyyntöjä otan vastaan osoitteeseen ahonen12@gmail.com
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.